Strohplatz

🌓

Online Geweldloze Communicatie Festival


Welkom bij het Nederlandstalige Online Geweldloze Communicatie Festival op 11, 12, 13 november én 2 maanden erna want je kunt in die periode opnames terugkijken. Geniet van gevarieerde interactieve live trainingen rondom Geweldloze Communicatie -ofwel: verbindende communicatie- door ervaren trainers uit België en Nederland.

Het is weer een héél divers programma (net als editie 1, 2 en 3): over zelfverbinding, mediation, omgaan met schuldgevoelens, Zen, verbindende besluitvorming, moeilijkheden verlichten met tijdreizen, relaties, heftige emoties, en nog véél meer. Koop nu een kaartje.

Oefen met eigen voorbeelden, werk samen in kleine groepjes, en stel je vragen rechtstreeks aan trainers. In plaats van inspiratie- of kennismakingsessies, krijg je bij dit festival echte live trainingen met vele mogelijkheden tot interactie.

Graag tot het reallife Geweldloze Communicatie festival op 16 september 2023 in Rotterdam, en graag tot bij het 5e online Geweldloze Communicatie festival tussen 22-28 januari 2024. Je kunt nog steeds een kaartje kopen, inloggen en terugkijken.

Ik vond het festival echt geweldig. Het programma verder was goed samengesteld, mooi afwisselend. Qua organisatie, goed geregeld! Goed team had je, mooi hoe alles meestal gewoon liep en er anders snel een oplossing was.
geanonimiseerd

Trainers

Dit zijn de trainers van het Online Geweldloze Communciatie festival, die je tijdens én in de 2 maanden erna kunt meemaken. Klik op een foto voor meer informatie.

Je bent ingelogd. Als hier een cirkel oplicht, dan is er een sessie bezig en kun je op de cirkel klikken om mee te doen.

Ontmoeten

Kantine
Afspreekplek

Berichten

Rouwen en vieren
Prikbord

Programma

Dit is het programma van het Online Geweldloze Communicatie festival. Klik op de titel of foto voor een samenvatting en bibliografie.
Hieronder staat het programma. Als je aan een sessie mee wil doen: kijk helemaal bovenin op deze pagina.

Kaartje

Dankjewel voor ruim vantevoren een kaartje kopen, zodat we weten dat het financieel lukt.
Je kaartje is voor het hele festival dus voor alle trainingen. Als je na de start nog een kaartje koopt, staat de datum op 11 januari.

Na het online betalen ontvang je metéén de email met inloglink waarmee je metéén kunt meedoen - bekijk s.v.p. meteen jouw SPAM folder als je deze niet direct ziet.

Klik helemaal bovenin op knop Inloglink als je dat mailtje met inloglink opnieuw wilt ontvangen. Mail ons dus s.v.p. niet om je inloglink toe te laten zenden; klik zélf bovenin op het knopje Inloglink.

Kies een zakelijk tarief als je de automatische factuur wilt ontvangen. Welk type kaartje koop jij?